Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

30 Dagen Tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat je een 30 dagen tevredenheidsgarantie krijgt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

We verwelkomen je graag als cliënt

 • We verwelkomen je graag als cliënt
 • Daarnaast houden we je graag als cliënt
 • Want we zijn pas tevreden als jij dat bent
 • We nemen graag persoonlijk de tijd voor je

We bieden je Service

 • We hanteren een persoonlijke benadering, want jij bent uniek
 • Je krijgt een gratis webconsult vooraf als je dat wenst
 • We reageren snel en inhoudelijk deskundig op je vragen via onze professionele helpdesk
 • We nemen je vragen (en klachten) serieus

Kwaliteit

 • Onze sessies zijn van de hoogste kwaliteit
 • Meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Je krijgt altijd een betaalbare oplossing om elk aspect in je leven te verbeteren
 • We hanteren duidelijke tarieven, zonder verrassingen achteraf
 • Je kunt kiezen uit meer dan 1500 sessies in meerdere varianten

Professionaliteit

 • Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd ABH/ABNLP klinisch hypnotherapeut en heeft tienduizenden mensen geholpen hun problemen op te lossen
 • Wij luisteren naar jouw verhaal
 • Je krijgt eerlijke antwoorden en persoonlijk advies
 • Trancewerk heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de overdracht van gegevens op en via onze website veilig te maken en houden. Wij vragen alleen het hoogstnoodzakelijke: je voornaam om je aan te spreken en je e-mailadres om je te bereiken

N.B.: Vanwege de aard van het product (audio download) is een geld-terug regeling helaas niet mogelijk. In overleg zoeken wij altijd naar de best mogelijke oplossing voor jou. Dit kan betekenen dat wij, op onze kosten, een andere sessie beschikbaar stellen. Het gaat er immers om dat je jouw gewenste resultaat bereikt.

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat je een 30 dagen tevredenheidsgarantie krijgt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

We verwelkomen je graag als cliënt

We bieden je Service

Kwaliteit

Professionaliteit

N.B.: Vanwege de aard van het product (audio download) is een geld-terug regeling helaas niet mogelijk. In overleg zoeken wij altijd naar de best mogelijke oplossing voor jou. Dit kan betekenen dat wij, op onze kosten, een andere sessie beschikbaar stellen. Het gaat er immers om dat je jouw gewenste resultaat bereikt.
 • Hallo,
  Eergisteren de virtuele maagband mp3 gekocht en bij het afrekenen zag ik een aanbieding voor het hele hypnoslank pakket voor €140 (?) euro. Ten eerste kan ik mijn bestelling niet terugvinden.
  Ik ben er niet op ingegaan omdat ik eerst wilde weten of ik uberhaupt wel gehypnotiseerd kan worden. ja dus, het werkt als een trein.
  Ik heb een vraag: als ik blijf afvallen ben ik op een gegeven moment op mijn streefgewicht en wil dan ook niet verder gewicht verliezen. Hoe stop je dat proces? Is het gegarandeerd dat je niet terugschiet naar je oude gewicht (jojo)?
  Verder wil ik graag weten hoe ik eventueel het volledige pakket nog kan bestellen met die korting. Ik wil het nu tot op de bodem uitzoeken waar dit overgewicht van 25 kilo vandaan komt. Misschien dit inleveren en opnieuw beginnen? Lijkt mij een omweg, maardat zou een mogelijkheid zijn. Ik kon twee dagen nadenken over de aanschaf van deze mp3 en moest meteen beslissen over een veel groter bedrag.
  graag verneem ik uw reactie.
  Met vriendelijke groet,
  Annemiek Riksen

  • Michel Lejeune schreef:

   Beste Annemiek,
   Wat er gebeurt met Hypnoslank is dat je onderbewustzijn ‘opdracht’ krijgt om al het overtollig vet af te gaan breken. Zodra dit gebeurd is, en je daarna op je natuurlijke streefgewicht bent, stopt dit proces vanzelf. De Hypnoslank programmering blijft echter wel ‘werkzaam’ in de zin dat nieuw overtollig vet geen kans krijgt.
   De virtuele maagband is een uitstekende manier om te starten. Je gaat hierdoor minder eten, omdat je sneller een verzadigd gevoel hebt. Hierdoor gaat je maag uiteindelijke ook echt krimpen tot het een natuurlijk kleinere maag is, zoals het bedoeld is. En dat blijft zo.
   Het is wel zo dat er naast dit proces meerdere andere oorzaken kunnen zijn die afvallen in de weg staan. Deze oorzaken worden aangepakt met Hypnoslank. Daarin worden alle onbewuste blokkades weggewerkt die er nu voor zorgen dat je lijf vet vasthoudt. Zodra alle blokkades weg zijn, ga je vanzelf op je natuurlijke streefgewicht komen.
   Je valt af en al het overtollige vet wordt verbrandt. Er is geen jojo-effect. Dat treedt alleen maar op als je een dieet doet, waarbij je de stofwisseling verstoort en in de overlevingsstand zet. Als je dan stopt met het dieet, vliegen de kilo’s er weer aan. Hypnoslank herstelt juist deze stofwisseling en is onder geen beding een dieet. Het resultaat is blijvend.
   Voor wat betreft de aanbieding stuur ik je even een e-mail.
   Hartelijke groeten,
   Michel

   • Annemieke schreef:

    Hartelijk dank, Michel. Ik ben mijn hele leven slank geweest tot mijn 48ste en ben toen aan het jo-joen geslagen. En dat vind ik erg raar.

    • Michel Lejeune schreef:

     Hallo Annemieke,
     Graag gedaan. Er zijn veel mensen die met precies dit probleem zitten. Nooit iets aan de hand en ineens boem! Meestal gebeurt dit nadat je een dieet ‘geprobeerd’ hebt om slechts een paar pondjes kwijt te raken. Je stofwisseling reageert daar onmiddellijk op. Heb je de gratis e-cursus Hypnoslank (http://www.hypnoslank.nl/) gelezen? Daarin leg ik onder andere uit hoe dit eigenlijk komt. Als je dat eenmaal weet, is het niet meer raar, omdat je de achterliggende oorzaak kent. Daarna is het een kwestie van de oorzaak eenmalig aanpakken.
     Hartelijke groeten,
     Michel

 • pieter schreef:

  Hallo meneer Michel,
  Naar aanleiding van uw mail van 13 juni was mijn interesse gewekt voor de sessie ontwikkel een
  supergeheugen
  Deze is op uw site echter niet te vinden.
  Kunt u helpen?
  Met vr. groet pieter moerman.
  PS. heeft u mijn mail van 14 juli ontvangen?

  • Michel Lejeune schreef:

   Beste Pieter,
   Excuses voor deze late reactie. De sessie ontwikkel een supergeheugen was inderdaad tijdelijk niet gepubliceerd. Een en ander heeft te maken gehad met het omschakelen naar de nieuwe website. De sessie staat inmiddels weer gewoon online en kan bekeken worden op de volgende pagina: https://www.trancewerk.net/zelfverbetering/ontwikkel-een-super-geheugen
   Ik kan uw e-mail van 14 juli eerlijk gezegd niet vinden.(?) Waar heeft u deze naartoe gestuurd?
   Ik hoor graag van u!
   Hartelijke groeten,
   Michel

 • INTERESSANT

  Diabetes genezen

  >
  Geen producten

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.