Overwin de aftakeling. Ontdek hoe je mooi oud wordt!

Overwin de aftakeling. Ontdek hoe je mooi oud wordt!

Op tv verschijnen vaak reclamespotjes waarin mensen veroudering bestrijden met gezichtscrèmes. Terwijl we miljarden spenderen om de tijd terug te draaien, blijven we speuren naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd op de bodem van een lotionflesje.

Het is een miljardenindustrie geworden: de crèmes en zalfjes zijn bijna niet aan te slepen.

Veroudering hoort bij het leven. Bij de mens begint het proces van veroudering zo rond het 45e levensjaar, maar dit kan per persoon verschillen.

Het begin van de aftakeling

De eerste tekenen van veroudering zijn bij de mens vooral te zien in en om het gezicht. En de eerste confrontatie met die tekenen is vaak best een schok.

De ontdekking van je eerste grijze haar, een beginnende kale plek op je hoofd, of die kraaiepootjes die je eerst nog wel charmant vond maar die steeds diepere groeven lijken te worden.

En als je pech hebt ook nog een paar opvallende ouderdomsvlekken midden op je wang!

Als vrouw krijg je daar de menopauze nog bij, één van de meest gevreesde lichamelijke kenmerken van vrouwelijke veroudering, samen met een verminderende spiermassa. En als ‘altijd sterke, stoere’ man krijg je dat laatste ook te verwerken bij het ouder worden!

Naarmate de tijd vordert zullen er lichamelijke klachten ontstaan. Ook dit hoort bij het proces van verouderen. Wanneer en in welke mate deze klachten voorkomen, verschilt per individu.

De grote vraag is waarom de één oud is als hij of zij 60 is en de ander pas als hij of zij 85 is. Mensen die een zwaar beroep hebben gehad zijn doorgaans sneller oud, maar ook mensen die dat niet hebben kunnen sneller oud zijn. Hoe zit dat nu?

Langere ‘houdbaarheid’

Professor David Sinclair van de Harvard Medical School is al jaren bezig om de geheimen van het verouderingsproces te ontrafelen.

Hij heeft een verrassende uitspraak gedaan: “Ik zou geen limiet willen stellen aan onze levensverwachting.”

Kunnen we op een dag bijvoorbeeld de leeftijd van 150 gaan halen? “Ik zou niet weten waarom niet,” zei hij. “Het is slechts een kwestie van tijd.”

Sinclair heeft de afgelopen 25 jaar gezocht naar manieren om mensen langer en gezonder te laten leven. Er is dus hoop, ook voor jou!

Makkelijke methode

In zijn lab heeft hij laten zien hoe hij veroudering tegengaat door middel van resveratrol, een stofje dat onder meer in blauwe druiven zit (en nu niet meteen weer teruggrijpen naar de rode wijn, hè?! Zie mijn vorige blog).

Professor Sinclair heeft dit stofje de afgelopen jaren ook op zichzelf getest en zei dat hij zich fit en gezond voelt.

Zijn ouders, die ver in de 70 zijn, zeggen zich er ook goed bij te voelen. Het stofje blijkt de overlevingstijd van cellen te verlengen.

Dat klinkt allemaal heel mooi, maar heb jij thuis zo’n laboratorium om hier zelf mee te gaan testen? Ik niet namelijk. Toch is er een makkelijke methode om je verouderingsproces om te keren.

Biologische klok

Het heeft namelijk allemaal te maken met je innerlijke biologische klok die, gedreven door je onderbewustzijn, allerlei processen aanstuurt. Deze klok verschilt per persoon en dat is de reden dat de één sneller dan de ander veroudert.

Met behulp van het hypnoseprogramma Keer het verouderingsproces om oefen je grote invloed uit op jouw persoonlijke biologische klok.

Je kunt met dit programma je verouderingsklok afremmen, stopzetten en zelfs langzaam terugdraaien, iets waar professor Sinclair zich ook mee bezighoudt.

Veroudering omkeren?

Hierdoor nemen de bijbehorende verouderingsklachten, die je mogelijk al ervaart, af en kunnen ze zelfs verdwijnen.

Het programma bestaat uit vijf delen en is 100% natuurlijk. Met behulp van een stukje herprogrammering maak je het heel eenvoudig mogelijk je innerlijke verouderingsklok terug te draaien.

Na dit hypnoseprogramma zul je de bron van jeugdigheid in jezelf terugvinden en hoef je niet langer je hoop op dure flesjes lotion en potjes crème te vestigen.

Wil jij ook je verouderingsproces omdraaien en je jonger en vitaler voelen? Download dan nu het vijfdelige programma.

Let op, de prijs voor dit zeer bijzondere vijfdelige PROGRAMMA is een enkele betaling van € 174,97.

De vraag is natuurlijk: is het jou deze investering waard, om

  • Van nature jouw eigen biologische klok terug te draaien?
  • Je daadwerkelijk jonger en vitaler te voelen en er ook zo uit te zien?
  • Je lichaam soepeler te maken, zodat je geen stijfheid en pijntjes meer hebt!
  • Minder rimpels in je gezicht en nek te hebben?
  • Te genieten van een strakker en mooier lichaam?
  • Je motoriek te verbeteren?
  • Je gezichtsvermogen te verbeteren?
  • Je gehoor te verscherpen?
  • Psychisch beter te functioneren?

–> Klik dan hier en ontdek dat ook jij er binnenkort jonger en vitaler uit kunt zien…

About Michel Lejeune

Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd klinisch hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele hypnosesessies, waarmee meer dan 1500 verschillende oplossingen geboden worden voor een groot scala aan klachten en problemen. Zijn sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.