Slaapprobleem wissen en voortaan slapen als een roosje

Slaapprobleem wissen en voortaan slapen als een roosje

Slaapprobleem: ken je het verschijnsel dat je de volgende ochtend op tijd op moet, omdat je een belangrijke afspraak hebt en je maar niet in slaap kunt vallen?

Je ligt te draaien in je bed, naar het plafond te staren… Je telt de uren die je nog over hebt voordat je op moet voor je belangrijke afspraak…

En het gekke is dat heel veel mensen hier last van hebben. Soms zelfs elke avond!

Mensen die ‘s avonds moe zijn, slaap hebben en zodra ze hun kussen raken… KLIK… ogen open en niet kunnen slapen. Dat is ZO frustrerend.

Deze vorm van slapeloosheid gaat soms samen met angstige visioenen over de volgende dag. Je ligt te piekeren over hoe je in hemelsnaam die presentatie gaat geven met maar 4 uur slaap. Of erger…

Denkmachine die maar niet uit wil

En hoe moeilijker je in slaap valt, hoe meer je je zorgen maakt en je je eraan ergert. Het is alsof je die denkmachine maar niet uit kunt zetten.

Voor mensen die moeilijk in slaap vallen zijn frustratie, irritatie en angst een dodelijke cocktail. Je komt er niet onderuit. Sowieso zul je niet optimaal kunnen presteren met als gevolg dat je werk er onder lijdt.

Oorzaken die kunnen leiden tot moeilijk in slaap vallen zijn bijvoorbeeld:

  • Een tekort aan het slaaphormoon melatonine
  • Lichamelijke klachten, waardoor je niet in slaap komt
  • Emotionele problemen die je lang wakker houden
  • Boosheid en angst

Een dergelijk slaapprobleem is niet alleen lastig op het moment dat het gebeurt, maar vooral de dag erop. Je staat moe op, krijgt je ogen amper open en je hebt het gevoel dat je je door de dag heen moet sleuren.

Je kunt je neerslachtig voelen, chagrijnig worden, snel geïrriteerd raken, last hebben van hoofdpijn, concentratieproblemen krijgen en je bent emotioneel zwak.

Ondanks dat dit slaapprobleem soms moeilijk oplosbaar lijkt, is dat niet zo.

De hypnosesessie ‘Snel in slaap vallen’ kan je helpen om van nature, en dus 100% vanuit jezelf in een diepe rustgevende slaap te vallen.

Wanneer je enkele keren naar deze sessie luistert, train je je brein om snel in slaap te vallen, waardoor dit op een gegeven moment een nieuw patroon is geworden voor je.

Het is een van de beste manieren om slaapproblemen doeltreffend aan te pakken.

Wanneer je naar deze wonderlijke hypnosesessie luistert, zul je merken dat je opnieuw leert om op natuurlijke wijze in slaap te vallen, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust.

Je ‘denkmotor’ zal stoppen en tot stilstand gebracht worden, waardoor je pure stilte in je hoofd krijgt. Hierdoor hoeft niet meer je best te doen en proberen in slaap te vallen.

Je voelt je voortaan ontspannen om in slaap te vallen en je traint jezelf om de juiste voorbereidingen te treffen voor het slapen gaan.

Stel je eens voor hoe goed je je gaat voelen, als je een paar nachten heerlijk diep en lang geslapen hebt?

En dan weten dat dit voortaan elke nacht zo zal zijn…

Bijkomend voordeel van deze sessie is dat je ook leert om in slaap te vallen op plaatsen waar je niet echt gewend bent om te slapen. En dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je eens op vakantie bent.

  • Je wordt voortaan fris en uitgerust wakker, gereed om de dag te beginnen.
  • Je vervangt dat geïrriteerde gevoel door een fijner en gelukkiger gevoel, waardoor je een rustiger persoon wordt.

En uiteindelijk ga je beter functioneren in je leven. Je bent weer in staat lichamelijke en sociale activiteiten op te pakken waarvan je langer kunt genieten.

De super speciale hypnose slaapsessie is tot zondagavond 12 uur verkrijgbaar voor slechts 10 euro.

About Michel Lejeune

Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd klinisch hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele hypnosesessies, waarmee meer dan 1500 verschillende oplossingen geboden worden voor een groot scala aan klachten en problemen. Zijn sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.