Stoppen met roken met hypnose

Stoppen met roken met hypnose

Ongeveer een kwart van alle Nederlanders rookt en brengt zichzelf en anderen daarmee schade toe. Ruim 74% van alle rokers in Nederland rookt dagelijks en bijna 16% van alle rokers kunnen worden beschouwd als zware rokers. Je bent een zware roker als je meer dan 20 sigaretten of shagjes per dag rookt. Ook is het zo dat er meer mannen dan vrouwen roken in Nederland.

Waarom is roken zo’n probleem?

Als eerste is roken slecht voor je gezondheid. Roken beschadigt je lichaam en het brengt schade toe aan anderen die onbewust meeroken. Roken vergroot de kans op hart- en vaatziekte, kanker, hoge bloeddruk, vruchtbaarheidsproblemen, COPD en ga zo maar door. Al met al zorgt roken ervoor dat je hoogstwaarschijnlijk eerder zult komen te overlijden. Wanneer dit gebeurt zullen je familie, vrienden en geliefden je vervroegd moeten missen.

De problemen die roken met zich meebrengt worden vaak veroorzaakt door de schadelijke stoffen die in een sigaret zitten. Dit zijn er zo’n 5000 tot 7000 per sigaret. Zo bevat een sigaret onder andere nicotine, koolstofmonoxide, teer en carcinogeen (deze stof is kankerverwekkend). Dit klinkt uiteraard erg ongezond en dat is het ook. Verder komen er door het verbranden van deze chemicaliën allerlei gifstoffen in de lucht die verantwoordelijk zijn voor een slopende werking bij jezelf en anderen.

Hoe kun je het rookprobleem oplossen?

Elke (ex-)roker weet hoe moeilijk het is om te stoppen. De verleiding is heel erg groot. Overal om je heen zie je mensen roken en zodra je zelf een koffie, bier of wijntje drinkt krijg je sneller zin in een sigaret. Er zijn vele manieren om te stoppen met roken, maar lang niet alles werkt voor iedereen. Je kunt natuurlijk de bekendere hulpmiddelen zoals laseren, nicotine pleisters en kauwgom gebruiken maar dit betekent niet dat je er meteen vanaf bent. De reden dat deze methoden bekend zijn is doordat er veel geld in marketing gestopt is. Dit staat echter los van de effectiviteit van deze methoden.

Er zijn genoeg mensen in Nederland bij wie een laserbehandeling of nicotinepleister niets heeft opgeleverd. Een alternatieve manier om te stoppen met roken is het gebruiken van hypnosmoke.

Wat is hypnosmoke?

Hypnosmoke maakt dat je een niet-roker wordt, zoals het was voordat je je eerste sigaret opstak. Het draait als het ware de tijd terug. Het gebruiken van hypnosmoke heeft meerdere voordelen, omdat het probleem met hypnosmoke van binnenuit aangepakt wordt. Op deze manier zal de drang naar een sigaret volledig en vanzelf verdwijnen en heeft het geen invloed op de omvang van je lichaam of lichaamsgewicht.

In 10 simpele stappen pakt hypnosmoke het probleem aan. Elke stap behandelt een psychologische truc waar het onderbewustzijn mee speelt als je verslaafd bent aan roken.

Door het gebruiken van deze methode worden alle mentale weerhaken die de verslaving in stand houden aangepakt en gewist uit het onderbewustzijn. De verslaving zal door het gebruik van hypnosmoke voorgoed verdwijnen en dit is ook wetenschappelijk bewezen.

De University of Washington School of Medicine heeft de werking van stoppen met roken met hypnose getest en uit hun onderzoek bleek dat 90% van de deelnemers succesvol zijn gestopt met roken.

Voordelen van stoppen met roken

  • Door te stoppen met roken met hypnose word je conditie beter, waardoor je bijvoorbeeld meer met je kinderen kunt ondernemen.
  • Ook wordt de kans op kanker, hart- en vaatziekten en andere ziekten die ontstaan door roken aanzienlijk kleiner.
  • Verder bespaart stoppen met roken met hypnose je heel veel geld. Dit geld kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een mooie droomreis.

Een paar andere voordelen van stoppen met roken met hypnose zijn:

  • Je krijgt een mooiere huid
  • Alles smaakt lekkerder
  • Je krijgt een frissere adem
  • Je tanden worden mooier
  • Je seksleven verbetert

Klik hier voor meer informatie en download vandaag nog hypnosmoke.

 

About Michel Lejeune

Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd klinisch hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele hypnosesessies, waarmee meer dan 1500 verschillende oplossingen geboden worden voor een groot scala aan klachten en problemen. Zijn sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.